Srdíčka z kokosové čokolády

3. června 2011 v 22:40 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
125 g moučkového cukru, 125 g tuku omega (100% tuk), 30 g sušeného mléka, 30 g jemně mletého kokosu, 2 lžíce kokosového pudinku
Dohotovení: červené cukrářské košíčky
.
.
V hrnci ponořeném do vodní lázně rozpustíme tuk, vmícháme ostatní promíchané suroviny a mícháme do zhoustnutí. Nevaříme. Hmotu nalijeme do formiček na čokoládu (použila jsem platíčko z bonboniéry) a necháme v chladu ztuhnout. Vyklopíme a vkládáme do červených cukrářských košíčků.
.
 


Komentáře

1 Jitka | Web | 6. června 2011 v 16:55 | Reagovat

Hmmmm...to je nádhera!!! Srdíčka vypadají luxusně! :-)))

2 RADANA | E-mail | 4. dubna 2012 v 23:42 | Reagovat

MDOBRY DEN JE MĚ ZAJIMA CO TO JSOU ZA POLEVY .
TŘEBA TUKOVA POMERANČOVA .OD MAMATKU? DĚKUJI.RADANA

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama