Karamelové likérky

12. července 2011 v 17:56 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g bílé čokolády, 50 ml karamelového likéru
Dohotovení: 150 g bílé čokolády, 50 g mléčné čokolády, kytičky z marcipánu obarveného kakaem
.

Bílou čokoládu společně s mléčnou čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Silikonovou formičku plníme do třetiny, rozetřeme štětečkem do stran a necháme v chladu ztuhnout. Mezitím si připravíme náplň. Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu a vmícháme do ní karamelový likér. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyloupeme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků. Zdobíme marcipánovými kytičkami.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama