Kuřecí kostky v bramboráčcích

25. července 2011 v 20:25 | Altara |  Vaření

SUROVINY
1 kg brambor, 150 g až 200 g hladké mouky, 1 vejce, 1 palička česneku, 50 ml mléka, sůl, pepř, majoránka, olej na smažení, 500 g kuřecího masa
.

Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném nudličkovém struhadle. Přebytečnou vodu slijeme a pocákáme mlékem. Přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a prolisovaný česnek. Vmícháme na drobné kostky nakrájené kuřecí maso, hladkou mouku a řádně promícháme. Na pánvi rozpálíme olej, klademe placinky a po obou stranách je upečeme dozlatova.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama