Arašídky

11. srpna 2011 v 21:55 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
50 g arašídového másla, 25 g cukru moučka, 25 ml smetany
Dohotovení: 150 g hořké čokolády
.
.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tvořítko na led plníme do jedné třetiny, rozetřeme štětečkem po stranách. Dáme do chladu ztuhnout. Zatím si připravíme krém. Arašídové máslo třeme s moučkovým cukrem a smetanou do hladké pěny. Přendáme do zdobícího sáčku a plníme pralinky tak, aby zbyl kousek od kraje. Dáme ztuhnout do mrazáku. Nakonec zavíčkujeme hořkou čokoládou a opět uložíme na chvíli do mrazáku. Ztuhlé pralinky z tvořítka vyklepneme.
 


Komentáře

1 tetkapernikarka | 12. srpna 2011 v 20:20 | Reagovat

Musí být moc dobré!

2 altara | 12. srpna 2011 v 21:26 | Reagovat

Jde to, už jsem jedla lepší.

3 Hanka | E-mail | Web | 7. ledna 2013 v 12:48 | Reagovat

To jsou krásné kuličky, Ali, musím někde splašit takové tvořítko. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama