Callebaut creme

11. srpna 2011 v 22:15 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

125 g náplně do pralinek Callebaut
Dohotovení: 200 g hořké čokolády, bílá marcipánová kulička
.
.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tvořítko na led plníme do jedné třetiny, rozetřeme štětečkem po stranách. Dáme do chladu ztuhnout. Zatím si ve vodní lázni rozehřejeme náplň. Lžičkou plníme pralinky tak, aby zbyl kousek od kraje. Dáme ztuhnout do mrazáku. Nakonec zavíčkujeme hořkou čokoládou a opět uložíme na chvíli do mrazáku. Ztuhlé pralinky z tvořítka vyklepneme. Střed ozdobíme kuličkou z marcipánu.
 


Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 7. ledna 2013 v 13:05 | Reagovat

Myslela jse, že je tahle formička hladká a že jsi lupínky nalepila, ale teď vidím, že lupínky jsou součástí formičky. To je nádhera, Ali!!! :-)
Jdu vyhledávat a objednávat! ;-)  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama