Lemond Becher hořká

11. srpna 2011 v 21:46 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

100 g bílé čokolády, 25 ml becherovky Lemond
Dohotovení: 200 hořké čokolády
.
.
Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Do tvořítka na led dáme trochu hořké čokolády, rozetřeme štětečkem do stran a necháme v chladu ztuhnout. Mezitím si připravíme náplň. Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu a vmícháme do ní bechrovku Lemond. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme hořkou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyklepneme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama