Lemonky

11. srpna 2011 v 21:57 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
50 g arašídového másla, 25 g cukru moučka, 25 ml smetany
Dohotovení: 150 g hořké čokolády
.
.
Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu. Silikonové formičky na pralinky plníme do jedné třetiny, štětečkem rozetřeme po stranách a dáme do chladu ztuhnout. Náplň si připravíme tak, že rozpustíme ve vodní lázni bílou čokoládu a vmícháme do ní smetanu a citrónovou šťávu. Dobře promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje. Dáme na chvíli do mrazáku ztuhnout. Poté zavíčkujeme bílou čokoládou. Opět necháme v chladu ztuhnout a hotové pralinky z formičky vymačkáme. Důlky vyplníme žlutým marcipánem a ozdobíme malou marcipánovou kytičkou.
 


Komentáře

1 tetkapernikarka | Web | 12. srpna 2011 v 19:04 | Reagovat

Ali,pro tebe je hračka vymyslet nespočet úžasných pralinek,jak je vidět! Jsou všechny luxusní!Podívaná je to parádní! Zasloužíš si pralinkový řád!!! :-))Přeji pěkný víkend! Alena

2 altara | 12. srpna 2011 v 21:02 | Reagovat

Alenko, děkuji a přeji krásný víkend.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama