Whisky creme

11. srpna 2011 v 22:21 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g bílé čokolády, 25 ml whisky
Dohotovení: 200 g hořké čokolády
.
.
Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Do silikonové pralinkové formičky dáme trochu hořké čokolády, rozetřeme štětečkem do stran a necháme v chladu ztuhnout. Mezitím si připravíme náplň. Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu a vmícháme do ní whisky. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme hořkou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vymáčkneme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
.


 


Komentáře

1 Alena T | 12. srpna 2011 v 9:54 | Reagovat

xxx

2 tetkapernikarka | Web | 12. srpna 2011 v 19:36 | Reagovat

Zajímavý tvar.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama