Bílé whisky hrudky

4. září 2011 v 18:44 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g bílé čokolády, 50 ml whisky
Dohotovení: 150 g bílé čokolády, marcipánové ozdoby


Bílou čokoládu (200 g) rozpustíme ve vodní lázni a vmícháme do ní whisky. Dobře promícháme a dáme ztuhnout asi na hodinu do chladničky. Poté hmotu lžičkou vykrajumeme a utvoříme hrudky. Necháme ztuhnout v chladu a ve vodní lázni si zatím rozpustíme čokoládu na polévání. Pralinky máčíme v bílé čokoládě a necháme ztuhnout na kuchyňské mřížce. Zdobíme marcipánovými mini srdíčky spojenými do trojúhelniku. Do středu dáme malou marcipánovou kuličku.
 


Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 7. ledna 2013 v 12:59 | Reagovat

Krásné hrudky, Alenko! Jsou takové něžné běloučké ... :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama