Hovězí s houbovo drožďovými knedlíčky

24. října 2011 v 20:18 | Altara |  Vaření

SUROVINY

1,5 litru hovězího vývaru, 1 hovězí bujón (nemusí být, pokud je vývar dost silný), 1 cibule, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, sůl a pepř, zelená petrželka, drožďové houbové knedlíčky


Připravíme si vývar z hovězího masa, společně s ním uvaříme kořenovou zeleninu a celou cibuli (vařím i se slupkou, polévka má krásnou zlatavou barvu). Do scezeného vývaru přidáme vidličkou rozmačkanou kořenovou zeleninu a přivedeme k varu. Zaváříme knedlíčky, které vaříme asi 5 minut. Dochutíme solí a pepřem, nakonec přidáme nasekanou zelenou petrželku.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama