Hruškový závin

24. října 2011 v 20:45 | Altara |  Pečivo sladké

SUROVINY
1 balíček listového těsta, 50 g rozpuštěného másla, 1 vanilkový cukr, skořice, hrušky, brusinky, strouhanka


Těsto rozdělíme na dvě poloviny, vyválíme na pomoučeném vále. Potřeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou. Poklademe nakrájenými oloupanými hruškami, posypeme skořicí a vanilkovým cukrem. Zavineme a vložíme na plech vyloženým pečícím papírem. Potřeme zbylým rozpuštěným máslem a pečeme pri 180°C dozlatova.
 


Komentáře

1 Hanka | Web | 2. listopadu 2011 v 21:24 | Reagovat

Závin vyzkouším, Ali! Hruškový musí být ještě chutnější než jablečný.

2 altara | 11. listopadu 2011 v 0:20 | Reagovat

Hani mě taky chutná, ale rodina prohlásila, že jablka jsou jablka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama