Pečené vepřové ocásky

24. října 2011 v 20:16 | Altara |  Vaření

SUROVINY
vepřové ocásky, 1 cibule, 4 stroužky česneku, sůl a mletý černý pepř, celý kmín, trocha vody na podlití


Kosti s masem osolíme, opepříme a uložíme do pekáčku. Posypeme kmínem, přidáme cibuli nakrájenou na osminky, česnek nakrájený na plátky, podlijeme vodou a vložíme do trouby. Pečeme přiklopené při 160°C dokud není maso měkké. Poté pečeme ještě chvíli odkryté aby maso dostalo barvu.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 24. října 2011 v 20:25 | Reagovat

Mňam, děláš mi chutě, Ali. Pěkný večer! :)

2 altara | 25. října 2011 v 9:09 | Reagovat

Děkuji, byly dobré

3 Hanka S. | Web | 28. října 2011 v 18:15 | Reagovat

Vepřové ocásky bych si klidně dala jen s chlebem a okurkou. ;-)

4 altara | 11. listopadu 2011 v 0:21 | Reagovat

No jo i to by šlo.

5 Pepa | Web | 17. prosince 2011 v 20:05 | Reagovat

Souhlas, s pečivem nejlepší :-)

6 Miki | 15. října 2014 v 11:45 | Reagovat

"Česnek nakrájený na plátky"??? Já tam vidím půlky celé hlavy česneku!!! A tak je to spravne, tak to ma byt!
A podlévat černým pivem, je to obrovská mňaminka! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama