Pomazánka z makrely

13. října 2011 v 20:35 | Altara |  Studená kuchyně

SUROVINY
1 makrela, 125 g másla nebo ramy, 4 trojúhelníčky taveného sýra, 1 malá cibule, 1 lžička francouzské hořčice, sůl a pepř


Makrelu vykostíme, přidáme máslo nebo ramu, horčici,tavený sýr a drobně nakrájenou cibuli. Dobře promícháme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 13. října 2011 v 20:58 | Reagovat

Hmmm, tak na tu bych se hned nechala pozvat. Krásný večer, Ali!

2 altara | 13. října 2011 v 21:58 | Reagovat

Děkuji, tobě taky krásný večer.

3 Jitka | Web | 16. října 2011 v 18:09 | Reagovat

Taky bych si dala.Ryby já můžu na každý způsob.

4 Marketa | 9. května 2012 v 16:37 | Reagovat

¨Makrelu moc nemusím, ale jako pomazánka mě velice láká. Stejně jako moje nová pracovní deska v kuchyňi, kterou jsem si vybrala na http://kuchynske-pracovni-desky.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama