Pralinky s nugátem bílé

13. října 2011 v 20:50 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
150 g bílé čokolády Master Martini, 50 g nugátu
Dohotovení: strouhaná hořká čokoláda


Ve vodní lázni rozpustíme zvlášť bílou čokoládu a zvlášť nugát. Do jednotlivých kostek silikonové formičky na pralinky nalijeme vždy po lžičce bílé čokolády a dáme ztuhnout do chladu. Na ztuhlou bílou čokoládu nalijeme vždy lžičku rozpuštěného nugátu a opět dáme ztuhnout do chladu. Nakonec kostky zaplníme opět bílou čokoládou. Po ztuhnutí pralinky vyndáme z formy, střed potřeme štětečkem namočeným v bílé čokoládě a posypeme strouhanou hořkou čokoládou.
 


Komentáře

1 Hanka | Web | 13. října 2011 v 20:58 | Reagovat

Ali, na tvoje pralinky nemá žádná čokoládovna. Tvoje fantazie nezná mezí! :-)

2 altara | 13. října 2011 v 21:56 | Reagovat

Hani, moc děkuju, zatím ještě nejsem s fantazií u konce, ale času a koštérů je málo.

3 Alis | Web | 14. října 2011 v 13:47 | Reagovat

To je nádhera!!! Obdivuji Vaší šikovnost a fantazii!!!!!

4 altara | 14. října 2011 v 21:59 | Reagovat

Alis, moc děkuju.

5 marja | E-mail | Web | 16. října 2011 v 14:18 | Reagovat

Alenko,na ty tvoje pralinky je přímo radost pohledět.

6 Jitka | Web | 16. října 2011 v 18:07 | Reagovat

....a v bílé ještě líp.... :-)

7 altara | 16. října 2011 v 23:52 | Reagovat

Jé Maruško jak tys mě tady našla? Děkuji za pochvalu.
Jituško tobě taky děkuji za pochvalu, ale chuťově mi víc chtnají ty tmavé.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama