Rizoto

24. října 2011 v 20:09 | Altara |  Vaření

SUROVINY
2 sáčky rýže, 1 vepřová konzerva, 1 malá cuketa, 1 malá plechovka kukuřice, 1 cibule, 1 miska lesních hub, 3 lžíce oleje, sekaná zelená petrželová nať, sůl a pepř


Rýži propláchneme vroucí vodou a vaříme 15 minut. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme vepřovou konzervu, povařené houby, na kostičky nakrájenou cuketu, kukuřici bez nálevu, sekanou petrželku a krátce vše orestujeme. Nakonec vmícháme rýži, dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama