Špenát

24. října 2011 v 20:17 | Altara |  Vaření

SUROVINY
2 balíčky mraženého špenátu, 30 g másla, česnek podle chuti, sůl a pepř
Jíška: 30 g másla, 3 lžičky hladké mouky


V kastrolu rozpustíme máslo, vložíme špěnát a pozvolna rozehříváme. Jakmile je všechen špenát rozhřátý, přidáme prolisovaný česnek a jíšku z másla a hladké mouky. Krátce podusíme. Dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 24. října 2011 v 20:27 | Reagovat

Tak ten bych si dala k těm vepřovým ocáskům. :)))

2 altara | 25. října 2011 v 9:08 | Reagovat

Tak ten k nim také byl a bramborový knedlík

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama