Masová obložená mísa

28. ledna 2012 v 22:03 | Altara |  Studená kuchyně

SUROVINY

Vařené uzené maso, pečená krůtí roláda, hlávkový salát, vejce uvařená natvrdo, kaviár, uzený losos, máslo, hořčice, olivy, sůl a pepř


Vařené uzené maso nakrájíme na tenké plárky. Rovněž tak upečenou studenou krůtí roládu. Vše naskládáme na mísu dle vlastní fantazie. Dále si připravíme plněná vejce. Uvařená vejce překrojíme na polovinu a vydlabeme žloutky. Dáme je do mísy a přidáme k nim trochu másla, hořčice, dle chuti osolíme a opepříme a dobře promícháme. Touto náplní plníme půlky vajec. Dozdobíme kaviárem a olivou, nebo lososem a zelenou petrželovou natí. Takto plněná vejce poklademe na listy salátu.


 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 28. ledna 2012 v 22:07 | Reagovat

Ali, nemohla bys mě adoptovat?! Ta tvoje rodina se má, když jí takhle podstrojuješ! ;-)
Krůtí roláda vypadá moc dobře a plněná vajíčka taky. Uzené vypadá jak vypadá, ale chutná úžasně! :-)

2 Milada | E-mail | 29. ledna 2012 v 8:01 | Reagovat

Já bych jenom vyměnila krůtí za kuřecí nebo vepřové, na ostatním bych si hodně pomlaskávala.

3 Alis | Web | 29. ledna 2012 v 10:29 | Reagovat

Ahoj Alí..já bych si dala od každého kousek:) Vypadá to nádherně!!!

4 tetkapernikarka | Web | 31. ledna 2012 v 12:25 | Reagovat

Tady bych se Ali jen opakovala,jako u sýrové! Paráda!

5 altara | 31. ledna 2012 v 17:59 | Reagovat

Haničko,
díky, právě jsi adoptována... je na tobě jak se k tomu postavíš!
Miládko,
taky mi to krůtí připadalo suché, kuřecí je lepší, ale našli se tací kteří krůtí upřednostňovali.
Alis, Alenko,děkuji za pochvalu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama