Šoulet s cizrnou

7. ledna 2012 v 19:25 | Altara |  Vaření

SUROVINY
150 g cizrny, 100 g zabijačkových krup, 3 lžíce sádla, 1 velká cibule, 4 až 5 stroužků česneku (podle chuti), sůl, pepř a sádlo na vymazání pekáčku


Den předem si namočíme zvlášť cizrnu a kroupy. Dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Scedíme a smícháme dohromady. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a osmaženou cibuli. Směs promícháme, nasypeme do sádlem vymazaného pekáčku a dáme zapéct.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 7. ledna 2012 v 19:25 | Reagovat

No, kdyby vedle toho ležel kus uzeného ... ;-)))

2 altara | 7. ledna 2012 v 21:33 | Reagovat

O kousek výše leží, ale to už jsi zjistila.

3 Alis | Web | 8. ledna 2012 v 9:00 | Reagovat

Ahoj Alí, šoulet znám bez cizrny.. no zase další super nápad!!!

4 altara | 8. ledna 2012 v 9:47 | Reagovat

Alis, nejásej předčasně, třeba ti to nebude chutnat.

5 Milada | E-mail | 8. ledna 2012 v 11:23 | Reagovat

Tak na to se hodně těším, teďmě stávkuje žaludek, ale jak se umoudří, určitě se do toho pustím.

6 altara | 8. ledna 2012 v 12:40 | Reagovat

Miládko,
potom dej vědět, jestli ti můj pokus chutnal.

7 Iva | E-mail | Web | 8. ledna 2012 v 15:11 | Reagovat

Šoulet znám také pouze s hráchem. Vypadá to zajímavě. Určitě vyzkouším také cizrnu.

8 altara | 10. ledna 2012 v 16:34 | Reagovat

Ivanko,
mě připadá, že cizrna je jemnější a dříve uvařená.

9 vestec | Web | 12. ledna 2012 v 14:45 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama