Uzené kuře v šouletu s cizrnou

7. ledna 2012 v 19:27 | Altara |  Vaření

SUROVINY
Uzená kuřecí stehna dle počtu strávníků, trochu sádla, trochu vody na podlití


Uzená kuřecí stehna naskládáme do pekáče, přidáme trochu sádla, podlijeme trochou vody, přiklopíme a necháme v troubě péci dokud se nám voda nevypeče. Pak odkryté pečeme ještě chvíli jen aby se propekla kůrka. Podáváme se šouletem s cizrnou (recept najdete v luštěninách) a polité vypečenou šťávou.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 7. ledna 2012 v 19:32 | Reagovat

To je ono!!! :-)))

2 altara | 7. ledna 2012 v 21:32 | Reagovat

Já vím, bez uzeného to není ono.

3 Alis | Web | 8. ledna 2012 v 9:01 | Reagovat

Jo, jo.. tak s tímhle to je ještě lepší!!!

4 altara | 8. ledna 2012 v 9:49 | Reagovat

Jojo, tak s tímto by ti to mohlo chutnat a když nic jiného tak to maso určitě.

5 Milada | E-mail | 8. ledna 2012 v 11:21 | Reagovat

To kuřátko vypadá fakt křupavě, ale přiznám se, že mě víc zaujala příloha.Letím si přečíst recept.

6 altara | 8. ledna 2012 v 12:41 | Reagovat

Kuře nekuře, já mám ráda všechna jídla kromě plíčků na smetaně a mlékové polévky. To fakt nemusím.

7 Iva | E-mail | Web | 8. ledna 2012 v 15:21 | Reagovat

Já k tomu šouletu také přidám masíčko. Obojí je dobré - uzené i kuřátko. :-D

8 altara | 10. ledna 2012 v 16:33 | Reagovat

Ivi, díky.

9 vestec | Web | 12. ledna 2012 v 14:45 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama