Tatratea bílá

27. února 2012 v 20:05 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g bílé čokolády, 30 ml likéru Tatratea
Dohotovení: 200 g bílé čokolády


Na náplň si ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu, přidáme likér a dobře promícháme. Dále si ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu (200 g). Silikonovou formičku na pralinky necháme vychladit, plníme po lžičce bílou čokoládou a štětečkem rozetřeme do stran. Vrstvu naneseme ještě jednou aby byly stěny dostatečně silné. Dáme do chladu ztuhnout. Náplní plníme do tří čtvrtin a opět dáme ztuhnout do chladu. Pralinky zavíčkujeme bílou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Ztuhlé pralinky vymačkáme z formičky a klademe do papírových cukrářských košíčků.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 27. února 2012 v 20:06 | Reagovat

Bílé pralinky vypadají nádherně, Ali! :-)

2 altara | 27. února 2012 v 20:14 | Reagovat

Jsou z nich nejlepší. Díky.

3 tetkapernikarka | Web | 27. února 2012 v 20:19 | Reagovat

A vypadají něžně!

4 Milada | E-mail | 28. února 2012 v 13:27 | Reagovat

KRÁSA- moc Tě chválím. :-)

5 Iva | E-mail | Web | 28. února 2012 v 13:55 | Reagovat

Tak ty jsou parádní. Máš jedny hezčí než druhé. Prostě parááááda. :-D

6 altara | 28. února 2012 v 13:57 | Reagovat

Děvčátka moc vám děkuji za pochvaly. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama