Marinovaný losos

2. března 2012 v 19:49 | Altara |  Vaření

SUROVINY
porce lososa podle počtu strávníků, sůl a pepř, citrónová a pomerančová šťáva, máslo, 2 lžíce olivového oleje


Porce lososa omyjeme, osolíme, opepříme a zakápneme šťávou z jednoho citrónu a jednoho pomeranče. Dáme na dvě hodiny do chladu. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme olivový olej a klademe připraveného lososa. Po obou stranách osmažíme do mírně zlatava. Podáváme s vařenými brambory.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 2. března 2012 v 19:50 | Reagovat

Marinovaného lososa bych si dala říct, Ali, takové lahůdky mám ráda! :-)
Ani nevíš, jak se mi sbíhají sliny! :-P

2 Lenka | E-mail | Web | 2. března 2012 v 19:58 | Reagovat

Asi už vím, kam dnes půjdu na večeři. :)))

3 altara | 2. března 2012 v 20:41 | Reagovat

Hani,
lososa miluju, to si radši odepřu jiné věci, ale losos je pro mě z ryb číslo 1.
Leni,
na věčeři říkáš :-? leda tak do nějaké dobré rybářské restaurace, protože toho lososa jsme měli před 14 dny, akorát recept se mi sem nepovedlo dříve jaksi vklínit :-)

4 Milada | E-mail | 2. března 2012 v 20:42 | Reagovat

Toto mě hoodně láká.. :-)  :-)

5 altara | 2. března 2012 v 20:49 | Reagovat

:-)

6 Iva | E-mail | Web | 3. března 2012 v 15:32 | Reagovat

Losos je lahůdka. Děláš mi chutě. :-D  ;-)

7 altara | 4. března 2012 v 10:49 | Reagovat

Dělám je i sobě pokaždé když na fotku kouknu :-)

8 tetkapernikarka | Web | 4. března 2012 v 19:55 | Reagovat

Já jsem jedla poprvé lososa až včera a protože už vím jaká je to lahůdka,věřím,že i ten tvůj recept Ali, je to stejné :-)

9 altara | 8. března 2012 v 13:07 | Reagovat

Alenko díky. ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama