Guláš z vepřového srdce

4. srpna 2016 v 19:01 | Altara |  Vaření
SUROVINY

1 vepřové srdce, 1 velká cibule, 3 lžíce sádla nebo oleje, sladká mletá paprika, sůl, pepř, masox, trocha hladké mouky na zahuštění, voda


Omyté srdce zbavíme přebytečných částí a nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme nakrájené srdce, chvíli restujeme, zasypeme sladkou mletou paprikou, ještě chvíli restujeme a zalijeme vodou. Dusíme za občasného podlévání doměkka. Necháme vysmahnout, zasypeme hladkou moukou, chvíli mícháme a pak dolijeme vodu dle potřeby. Přidáme masox a podle chuti sůl a pepř. Podáváme s chlebem.


 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 4. srpna 2016 v 19:05 | Reagovat

Tak ti řeknu, Ali, že tenhle guláš vůbec nevypadá špatně. :-)

2 tetkapernikarka | Web | 9. srpna 2016 v 19:13 | Reagovat

Guláše máme rádi,ať je jakýkoliv,ale srdíčkový nedělám,to mi doma nechtějí.

3 altara | 17. srpna 2016 v 14:18 | Reagovat

[1]:Hani díky :-)

[2]:Ali srdíčkový je takový tužší, žvýkací ;-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama