Obalované fazolové lusky

4. srpna 2016 v 19:10 | Altara |  Vaření
SUROVINY

zelené fazolové lusky, sůl, hladká mouka, vejce, strouhanka, olej na smažení


Omyté fazolové lusky zbavíme špiček a stopek, dlouhé překrojíme, krátké necháme vcelku. Vložíme do vroucí vody, osolíme a vaříme cca 10 minut. Scedíme, necháme vychladnout. Takto nachystané fazolky obalujeme v hladké mouce, vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.


 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 4. srpna 2016 v 19:11 | Reagovat

Teda, Ali, něco takového by mě asi nenapadlo! ???
Řekla bych, že to byla lahůdka.
My měly dneska s mamkou fazolové lusky na slanině ... docela dobrý. ;-)

2 Jindra | 5. srpna 2016 v 9:59 | Reagovat

No to by mě nenapadlo, ale vyzkouším,je to určitě lahoda :-)

3 tetkapernikarka | Web | 9. srpna 2016 v 19:17 | Reagovat

Tak toto mě teda hodně zaujalo,Ali.To určitě vyzkouším,ale přemýšlím,jak nejrychleji obalovat ;-) Asi do sáčku se strouhankou a zatřepat :-D

4 altara | 17. srpna 2016 v 14:22 | Reagovat

[1]: Hani díky, byl moc dobré, alespoň pro ty co mají rádi zeleninu. Na té slanině to musela být lahůdka :-)

[2]: Jindro díky, je to dobré. :-)

[3]: Asi tak nějak Ali. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama