Kuřecí à la Samuraj

18. října 2016 v 17:16 | Altara |  Vaření
SUROVINY

kuřecí prsa, 3 stroužky česneku, 1 paprikový lusk, sůl, pepř, červená mletá paprika, feferonka (dle chuti), kečup, worcester, 3 lžíce oleje



Omytá kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Papriku nakrájíme rovněž na nudličky a česnek na tenké plátky. Na rozpáleném oleji opečeme masové nudličky, přidáme na nudličky pokrájený paprikový lusk a na plátky nakrájený česnek. Chvíli restujeme. Osolíme, opepříme, zasypeme červenou mletou paprikou, přidáme feferonku. Zalijeme kečupem. Necháme ještě chvíli probublávat a dochutíme trochou worcestrové omáčky. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky, ale stačí i chléb.


 


Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 18. října 2016 v 17:19 | Reagovat

Prima název, prima recept, Ali.
Píšu si, jenom ty feferonky asi vynechám. ;-)  :-)

2 Eliss | Web | 18. října 2016 v 17:24 | Reagovat

Dobrota :-)

3 Romana | Web | 19. října 2016 v 17:42 | Reagovat

Jééé, to je parádička, a i s těmi feferonkami, ty já ráda i pálivý :-)

4 altara | 15. listopadu 2016 v 20:11 | Reagovat

[1]:Neděláš dobře :-? feferonky podporují trávení :-D

[2]: Že??? Díky :-)

[3]: Máš mé sympatie ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama