Vepřová pečeně na kremžské hořčici

18. října 2016 v 17:30 | Altara |  Vaření
SUROVINY

600 g vepřové pečeně (kotlety), 1 velká cibule, sůl a pepř, trochu hladké mouky, 1 masox, 3 lžíce kremžské hořčice, olej na osmažení, 100 ml smetany ke šlehání


Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme stranou, přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme ji téměř dozlatova. Takto připravené kotlety i s cibulí přendáme do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme masox, kremžskou hořčici a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou s trochou hladké mouky. Podáváme s rýží.


 


Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 18. října 2016 v 17:30 | Reagovat

Hmmm, tohle taky nevypadá špatně, Ali. ;-)

2 Romana | Web | 19. října 2016 v 17:33 | Reagovat

Nejen že to vypadá nádherně, to musí být i dobré :-)

3 altara | 15. listopadu 2016 v 20:13 | Reagovat

[1]:Díky Hani :-)

[2]: Díky :-)

4 Hanka S. | E-mail | Web | 28. listopadu 2016 v 21:47 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama