Křížaly v čokoládě

9. prosince 2016 v 22:33 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

kolečka jablíčkových křížal
Dohotovení: hořká a bílá čokoláda


Jablíčka omyjeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na kolečka. Usušíme. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, křížaly v ní namáčíme a klademe na kuchyňskou mřížku.


Totéž uděláme pro ty, kdo mají rádi bílou čokoládu. Křížaly jsou správně nakyslé a dobře v čokoládě chutnají.


 


Komentáře

1 Hanka | Web | 9. prosince 2016 v 22:35 | Reagovat

Téééééda, ty máš skvělé nápady, Ali!
Na tohle bych v životě nepřišla.
Do čokolády jsem namáčela ledacos (hlavně nos), ale křížaly ne.
Vypadají parádně. :-)

2 Hanka | Web | 10. prosince 2016 v 6:52 | Reagovat

Tak tohle je parádní mňamka, to dělám už léta a má to obrovský úspěch!

3 altara | 17. prosince 2016 v 22:11 | Reagovat

[1]:Ty jsi číslo Hani :-D Děkuji za pochvalu :-)  ;-)

[2]: A já si myslela, co jsem nevymyslela a ono už to bylo vymyšleno :-?  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama