Pikantní jehněčí řízečky

23. května 2017 v 20:19 | Altara |  Vaření

SUROVINY

jehněčí kýta, sůl, česnek, hladká mouka, vejce a strouhanka, olej nebo sádlo na smažení


Jehněčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Rozšleháme vejce, ve strouhance rozmícháme prolisovaný česnek. Naklepané plátky obalujeme nejprve v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v česnekové strouhance. V pánvi rozpálíme olej příp. sádlo a smažíme při mírné teplotě dozlatova.

 


Komentáře

1 Hanka | Web | 23. května 2017 v 20:20 | Reagovat

No, tohle bych dala líbit, Ali. :-P  :-)

2 Dominika | Web | 24. května 2017 v 12:18 | Reagovat

To musí bejt, mňam. Já sice nemusím až tak úplně jehněčí, ale tohle bych si nechala líbit.

3 altara | 25. května 2017 v 17:38 | Reagovat

[1]: Hani pro mě nejlepší řízek je kuřízek :-D

[2]: Díky :-) Jehněčí míváme opravdu hodně vyjímečně :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama