Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 11. května 2017 v 20:00 | Reagovat

Skvělá klasika, Ali, i když ze špaldy jsem myslím kynuté buchty ještě nedělala.

Úkol splněn, měj se hezky a zase něco pošli. ;-)  :-)

2 altara | 12. května 2017 v 20:12 | Reagovat

Hani díky, nám špaldová mouka docela vyhovuje. S tím posíláním to nebude tak žhavé, dneska jsem byla celý den na zahradě a tak nějak nemám sílu. Ale neboj, já se vzmátořím. Znáš mě. :-D

3 Hanka | E-mail | Web | 12. května 2017 v 21:44 | Reagovat

[2]: Znám tě až moc dobře, Ali, ty si prostě nedáš pokoj! ???  ;-)

4 Lenka | E-mail | Web | 14. května 2017 v 12:21 | Reagovat

Jojo, špaldová mouka je dobrá a zdravá. Taky ji cpu, kam to jde. Moc pěkné buchtičky, Ali. :-)

5 ruzena | E-mail | Web | 17. května 2017 v 9:45 | Reagovat

To je zas lákadel!! Kolem buchet chodím pořád okolo, až bude příležitost a sejde se nás víc - ti pacholci tady jedí kynuté jen dokud je čerstvé :-D  :-D

6 altara | 25. května 2017 v 17:40 | Reagovat

[3]: :-? fakt :-?

[4]: Děkuji Leni :-)

[5]: To jsou pacholci zmlsaní, hlad na ně :-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.