Zapékané bramboráky

23. května 2017 v 20:27 | Altara |  Vaření

SUROVINY

zbylé bramboráky, uzené maso obrané ze žebírek, rozšlehaná vejce, sekaný libeček, sůl a pepř, sádlo na vymazání pekáčku


Bramboráky nakrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájené uzené maso ze žebírek a trochu sekaného libečku. Mírně osolíme a opepříme. Zalijeme rozšlehanými vejci. Promícháme a nalijeme do sádlem vymazaného pekáčku. Dáme zapéci do trouby.

 


Komentáře

1 Hanka | Web | 23. května 2017 v 20:29 | Reagovat

To jsi musela mít bramboráků pořádnou hromadu, Ali, u nás totiž nikdy nezbudou. ???  :-D
Jinak skvělý tip na večeři. :-)

2 Dominika | Web | 24. května 2017 v 11:20 | Reagovat

Stejný problém, u nás bramboráky nikdy nezbydou.....

3 altara | 25. května 2017 v 17:33 | Reagovat

[1]:[2]: Jojo, to já mívám pořádnou hromadu :-D Vždy u toho málem zapustím kořeny, ještě že mám v kuchyni dlažbu :-D  :-D  :-D

4 Lenka | E-mail | Web | 28. května 2017 v 15:11 | Reagovat

To je hodně zajímavé jídlo, určitě moc dobré. Ale jak to udělat, aby zbyly bramboráky ... to se ani u nás nestává. :-D

5 altara | 5. června 2017 v 22:20 | Reagovat

[4]: Mnóóóóó to musíš vzít tu největší mísu, velkou kopu brambor a pak vystát u sporáku důlek, pokud ho tam ještě nemáš :-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama