Fernetka 72

11. února 2020 v 19:06 | Altara |  Cukroví
SUROVINY

100 g hořké čokolády, 30 ml Fernetu
Dohotovení: 150 g hořké čokolády (72% kakaa), marcipánové hvězdičky


Na náplň vodní lázni si rozpustíme hořkou čokoládu, odstavíme a vmícháme Fernet. Poté ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu (72%) a do silikonové formičky trochu nalijeme a rozetřeme štětečkem po stranách. Opakujeme ještě jednou, aby nám stěny nepraskaly. Dáme vychladit. Vložíme trochu náplně asi do dvou třetin a opět dáme vychladit. Nakonec zavíčkujeme hořkou čokoládou (72%) a opět necháme ztuhnout v mrazáku. Po vyklopení klademe do cukrářských papírových košíčků a zdobíme marcipánovou hvězdičkou.


 


Komentáře

1 tetkapernikarka | Web | 5. dubna 2020 v 0:07 | Reagovat

Hezoučké pralinky a určitě móc dobré :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama